فرش درجه یک 700 شانه طرح آرزو
قالی ماشینی طرح آرزو با رنگ زمینه روناسی و آبی جزء طرح های به روز و زیبای فرش 700 شانه کاشان محسوب می شود . طرح آرزو فرشی منحصر به فرد می باشد که فضایی دلنشین و شاد را برای منازل به وجود می آورد .
فرش ماشینی 700 شانه طرح آرزو با تراکم 3000 علاوه بر ظرافت و لطافت با بالاترین کیفیت مواد اولیه تولید شده است . فرش 700 شانه اکرولیک طرح ارزو در متراژهای استاندارد و با تعداد رنگ زمینه 8 به وجود می آید .
نگهداری و شستشوی اصولی فرش ماشینی از اهمیت بسزایی برخوردار است و جهت از دست رفتن کیفیت اولیه فرش باید به اصول تخصصی آن توجه ویژه ای داشت:
1- قبل از شستشوی فرش ماشینی حتما از آن غبارگیری نمایید و گرد و خاک را آن جدا نمایید و سیس آنها را با جارو برقی بروبید.
2- کوبیدن فرش بر زمین جهت جدا کردن گرد و غبار از آن از جمله کارهای بسیار نادرستی است که باعث گسیختگی تار و پود فرش خواهد شد.
3- جارو برقی خود را در جهت مناسب خاب فرش قرار دهید و استفاده از جارو برقی هایی که برس ضربه زننده دارند موثرتر است چون این موضوع تضمین می کند هم خاک های سطحی و هم خاک های لابلای خاب فرش را بگیرید و بهتر است جارو برقی را سه یا چهار مرتبه روی هر نقطه از فرش بکشید.
4- قبل از استفاده از شامپو فرش حتما آن را غبار گیری نمایید.
5- سعی کنید برای شستشوی فرش ها به هیچ وجه از آب خالی استفاده نکنید زیرا چسبنده شده و دیرتر خشک می شوند و دلیل آن رسیدن آب به ریشه های فرش بوده و تکرار آن باعث پوسیدن فرش شما خواهد شد.
6- پس از شامپو فرش کشیدن تا نیم ساعت روی فرش راه نروید.
7- سعی کنید برای شستشوی فرش ها از قسمت بالایی آن ها شروع نمایید تا روی آن قسمت که شستشو نموده اید راه نروید.
8- سعی نمایید فرش ها را برای مدت طولانی در زیر تابش مستقیم نور خورشید قرار ندهید.
9- سعی نمایید برای شستشوی فرش ها زیاد از قالی شویی ها استفاده نکنید زیرا آنها از شوینده هایی با آنزیم های قوی استفاده می کنند که باعث کاهش مقاومت فرش های ماشینی خواهد شد.
سلام شرمنده چرا این فرش زیبا موجود نیست؟ لطفا کاری کنین موجودد بشه
برخی براین اعتقاد هستند که اگر تراکم و شانه فرش کمتر شود از کیفیت فرش نیز کاسته می شود . در صورتی که این موضوع کاملا بر عکس می باشد . کیفیت فرش ربطی به تراکم و شانه آن ندارد و تاثیر تراکم بالای فرش بر روی زیبایی آن می باشد .
در فرش های با شانه بیشتر برای ظرافت بیشتر از الیاف ترک و ظریف استفاده می شود در صورتی که در فرش های شانه کمتر مانند : فرش 700 شانه با تراکم بالا ی 3000 از الیاف اکرولیک استفاده می شود تا فرش ماشینی توپرتر و محکم تر شود . برای درک تعداد تراکم و شانه باید مقدار یک متر از عرض و طول فرش ماشینی را در نظر گرفته و تعداد گره و ریشه ها را شمارش نمود .